Shopping og indkøb

Nyd lokale kvalitets produkter og shopping oplevelser på Thurø.


Sommerville – Brugskunst og stil (link)

Et sted hvor hygge og smukke ting mødes. Om det er hjemme, i sommerhus eller som en gave til en ven, så vil Sommerville videregive noget hyggeligt, noget flot, noget funktionelt til dem som søger efter lige netop den følelse af hygge og velvære.

Efter min overbevisning så er ens hjem blevet sit eget personlige hyggerum når man føler sig godt til rette og når man nyder de indtryk som rummet giver én. Lysindfald, billeder, møbler har en kæmpe betydning for vores opfattelse af et rum og hjem, og fordybelse i det enkle møbel sker typisk når vi sidder roligt og kigger på det.


Thurø bageri – En verden af brød (link)

Thurø Bageri er et ældre håndværksbageri som laver alt brød på den “gammeldags” måde.
Bageriet er i hele Svendborg, kendt for sin høje kvalitet.

Vi har brødet til morgenbordet, frokostbordet, madpakken og natmaden.
Vi har altid mere end 20 forskellige brød, der alle er bagt efter gamle håndværksmæssige traditioner og som kun venter på at blive spist.

Der er brød fyldt med græskarkerner, hørfrø, rug- eller hvedekerner, sprøde italienske brød, friske flutes, franskbrød med smag og substans.


Kom forbi vores butik og se udvalget.​


Thurø Bryghus (link)

Ø-Bryg startede med ægte håndbryg hjemme i værkstedet på Thurø. Nu er bryghuset på Thurø leverandør til mange forhandlere, rundt omkring i landet.
Det er muligt at besøge bryghusets butik som er fyldt med lækre specialiteter fra flere små fynske producenter, samt spændende udenlandske øl.

o-bryg


Thurø Spar købmand (link)

SPAR Thurø er din lokale dagligvarebutik med stærke tilbud, et stort udvalg af dagligvarer og discount samme sted.

Top